-Πολλά και σημαντικά έγιναν και τον Ιούλιο! Με επίκεντρο το Θρυλόριο, το οποίο με την ευκαιρία των εορτών της Αγίας Μαρίνας, γιόρτασε ουσιαστικά την επανένωσή του, με τις ρίζες του! Ο κύκλος των εκδηλώσεων που οργάνωσε, ήταν και ότι πιο σημαντικό έγινε φέτος σε όλη τη Ροδόπη! Και γι αυτό, πρέπει να ευγνωμονούμε το Σύλλογο «Η Κερασούντα και το Γαρς», την πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ., το τμήμα Νεολαίας και όλα τα μέλη του, για τις στιγμές συγκίνησης που μας πρόσφεραν!

 

-Εκδηλώσεις που απέδειξαν για μία ακόμη φορά, πως όταν υπάρχει όραμα, θέληση, κέφι, διάθεση για προσφορά, ο στόχος επιτυγχάνεται και το αποτέλεσμα αφήνει (πάνω απ΄ όλα…) μια γλύκα στο νού!

 

-Βουτήξαμε και (περι)πλανηθήκαμε σε παλιές φωτογραφίες, γελάσαμε με θεατρικές παραστάσεις, γλεντήσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, γνωρίσαμε άγνωστες στιγμές των προγόνων μας!

Το «ευχαριστούμε» σε όσους δούλεψαν γι αυτό, είναι ελάχιστο!

 

-Κατά τα άλλα, ο «Εύξεινος Λόγος» και αυτό το μήνα έκανε νέους φίλους, νέους συνδρομητές, νέα … ταξίδια σε πόλεις που δεν φανταζόταν πως θα έχει φανατικούς αναγνώστες.

Οι οποίοι αρχικά μας διαβάζουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://efxinoslogos.wordpress.com και στη συνέχεις ζητούν και την εφημερίδα, που αποκτά συλλεκτική αξία!

 

-Με λύπη μας όμως σας λέμε, ότι τα δύο πρώτα τεύχη του, έχουν εξαντληθεί και βρίσκονται μόνον στο αρχείο της εφημερίδας μας. Και όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να προμηθευτεί μόνο … φωτοαντίγραφα!

 

-Αφιερώνουμε το τεύχος αυτό, στη μνήμη της γιαγιάς μας, Όλγας Αβραμίδου, που έφυγε σε ηλικία 94 χρόνων! Και που είμαστε σίγουροι, πως από κει πάνω, με τον παπού μας τον Πραγκάτ, θα μας καμαρώνουν…

Μπορεί και να χορεύουν και κανένα διπατ, αν τα παιδιά τους, η Μαρίκα και ο Πέτρος τους συνοδεύουν με τη γλυκόλαλη φωνή τους, που έχουμε ακόμη στ΄ αφτιά μας!

 

-Ραντεβού σην Σουμελά…

 

Advertisements