Ο δήμαρχος Σώστη Ροδόπης κ. Καδή Ισμέτ, είναι μουσουλμάνος στο θρήσκευμα… Σε αντίθεση με όσα λέγονται, κυρίως σε κεντρικά ΜΜΕ, για τις σχέσεις χριστιανών και μουσουλμάνων, ο άνθρωπος αυτός, είναι παράδειγμα προς μίμηση! Κανένας διαχωρισμός, καμία ένταση!

Τον Σεπτέμβριο, φιλοξένησε στο Δήμο του για 15 μέρες, ανθρώπους της 3ης ηλικίας Ελληνικής καταγωγής από τη Γεωργία! Και η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Γεωργίας, του στέλνει το ακόλουθο ευχαριστήριο:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Επιτρέψτε εκ μέρους της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Γεωργίας να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ευκαιρία που δόθηκε στους ομογενείς της 3ης ηλικίας από τη Γεωργία, να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα “Οργάνωση φιλοξενείας ομογενών 3ης ηλικίας στην Ελλάδα το έτος 2007″ και να επισκεφθούν την ομορφότερη περιοχή του Νομού Ροδόπης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά εσας και όλους τους συνεργάτες που πήρατε μέρος στην οργάνωση της καταπληκτικής φιλοξενίας και για τις αξέχαστες στιγμές που πέρασαν οι ομογενείς κοντά σας.

Ακόμα μία φορά, δεχθείτε την ευγνωμοσύνη μας και ελπίζουμε ότι και στο μέλλον, θα έχουμε τη δυνατότητα να ξαναεπισκεφθούμε την περιοχή σας.

Με βαθιά ευγνωμοσύνη και εκτίμηση

Κ. Ιορδανίδης

Πρόεδρος”

Χίλια μπράβο και από μας Δήμαρχε!

Advertisements