-Πέρυσι τέτοιο καιρό, ξεκινούσε η εκδοτική περιπέτεια του Εύξεινου Λόγου και ομολογούμε ότι δεν ξέραμε που θα καταλήξει αυτό το ταξίδι! Σήμερα, ένα χρόνο μετά, είμαστε σίγουροι πως ο δικός μας … Πόντος είχε καλοτάξιδα νερά και αισθανόμαστε πιο σίγουροι σαν νέοι … καπεταναίοι!

 

-Βέβαια, η δική σας αγάπη ήταν αυτή που μας έδωσε δύναμη για τη συνέχεια! Ξεκινήσαμε σαν μία ειδική εφημερίδα για τους Πόντιους της περιοχής μας και αγκαλιαστήκαμε από το σύνολο των συμπατριωτών μας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

 

-Το «ευχαριστούμε» θεωρούμε ότι είναι πολύ λίγο! Και γι αυτό, τους επόμενους μήνες, θα κάνουμε κι άλλα, πολλά περισσότερα για να σας ευχαριστήσουμε!

 

-Θεωρούμε ακόμη, πολύ σημαντική και την επικοινωνία μέσω του ιστολογίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://efxinoslogos.wordpress.com καθώς, νομίζουμε ότι οι συμπατριώτες μας, και ειδικά οι νέοι μας, προσαρμόζονται εύκολα στις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιούν τη διαδραστική επικοινωνία του διαδικτύου, για να μας μεταφέρουν τα νέα, τις προτάσεις και τις ανησυχίες τους!

 

-Είναι και ο γρηγορότερος φυσικά τρόπος, για να μαθαίνουμε και τα νέα των συλλόγων από όλο τον κόσμο! Οι επισκέψεις που έχουμε εκεί, το πιστοποιούν!

 

-Σ΄ αυτόν τον χρόνο λοιπόν, η εφημερίδα μας, το απέδειξε ότι προσπαθεί να ενώσει τον ποντιακό χώρο, να βρει κοινή συνισταμένη, να βάλει μπροστά αυτά που ενώνουν και να αφήσει πίσω αυτά που πάνε να δημιουργήσουν κακό στην ποντιακή υπόθεση! Και φυσικά, δεν μπορεί παρά να σταθεί με καλοπροαίρετη κριτική, όταν διαπιστώνει ότι κάποιοι βάζουν το προσωπικό πάνω από το συλλογικό, την αυτοπροβολή, πάνω από την προβολή του Ποντιακού Ζητήματος.

 

-Στα τοπικά πολιτιστικά πράματα δε, επιτρέψτε μας να έχουμε και τη δική μας άποψη! Νομίζουμε ότι η πολυετής απασχόλησή μας με αυτό το αντικείμενο, έχει να δώσει στον τόπο, με την κριτική, τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις μας!

  

Advertisements